Марек має сімейний бізнес у Польщі,  а нещодавно взяв у місті Лодзь у місцевого муніципалітету землю у користування на 30 років та й збудував приватний крематорій. У Польщі на відміну від розвинених західних країн, де землю можна одразу взяти на 50 років, земля під похоронні заклади надається у користування на 25-30 років. Чим пан Марек і скористувався.

Об’єкт став гордістю ритуальної галузі не лише Лодзі, але й усієї Польщі загалом. Сучасні печі, фільтрувальні установки, озеленення, ландшафтний дизайн як для таких споруд – справді світового зразка.

Все це працює разом із сучасним приватним Похоронним домом, найновішим транспортом – від  VIP мерседесів Е-класу – до Спринтерів і Віто.

Сучасний дизайн, найновіший комплекс ритуальних послуг, молода команда однодумців – все, що потрібно для успіху.

Сучасні зали прощання разом зі звуком та відео, шатрами і персоналом у формі сучасного зразка – ось складові успіху Марека Цичевича.

У Києві польська делегація спочатку оглянула магазини ритуальних послуг ПФ «Петро Великий».

А потім зацікавилися роботою й інших учасників ринку: ФОП Малиновський, похоронні доми «Спокій» і «Пам’ять», магазини Спілки воїнів Афганістану.

Цікавою для поляків видалася поїздка на Байкове кладовище, до Центральної алеї пам’яті, де поховані діячі культури радянської доби і постаті, котрі зробили помітний внесок в українську і світову науку, культуру, спорт, а також до нових колумбарних ділянок.

З великим зацікавленням гості відвідали нові ділянки, особливо ділянку визначних футболістів київського «Динамо», цікавилися авторством пам’ятників і надмогильних споруд.

Відвідала польська делегація і київський крематорій, його малі і великі зали, а вкінці поспілкувалися з персоналом, зайшовши до його цехів.

Наостанок наша сторона отримала запрошення відвідати Польщу з метою вивчення досвіду будівництва приватних кладовищ і крематоріїв, прогресивних змін до польського законодавства про поховання та похоронну справу, революційних змін у галузі в цілому, що дали поштовх розвитку галузі і виходу її на світовий рівень впродовж останніх десяти років.

Польські колеги виявили щире бажання поширити свій прогресивний досвід на терени ритуальної сфери України.