Календар подій

Анонс: травень 2014 року

Міжнародна похоронна виставка BEFA-2014

Щоб іти в ногу зі змінами в похоронный галузі, BEFA віднині проводитиметься кожні чотири роки, а не кожні п'ять, як раніше. Це означає, що одна з найбільш яскравих подій похоронної сфери пройде в цьому році в Дюссельдорфі з 29 по 31 травня.

BEFA є місцем зустрічі колег, а також надає можливість ознайомитися з останніми трендами та обговорити важливі питання ритуальної сфери з експертами: зазирнути за кордон буденності і з'ясувати, як ми можемо підготуватися до майбутнього.

Можна спробувати перенести нові ідеї представників політики, релігії і бізнесу на свою компанію. Важливо обмінятися думками в дискусіях і семінарах. Професіонали похоронної сфери  є частиною постійно мінливої похоронної культури. Аби переконатися в цьому, варто відвідати BEFA щоб стати свідком усіх змін.

Попередня виставка BEFA-2010 відбулася з грандіозним успіхом. 250 експонентів представили товари і технології для похоронної галузі та управління кладовищами на 20 тисячах 500-х квадратних метрах у залах 13 і 14 Виставкового центру Messe Дюссельдорф. Згідно зі статистикою, кількість експонентів і виставкових площ збільшилася більш ніж на 20 відсотків порівняно з виставкою BEFA-2005. У виставці взяли участь більшість виробників похоронних товарів та атрибутики з усього світу. У класичних секторах, таких як виробництво трун, урн для праху і катафалків були представлені 129 компаній. А 171-а компанія запропонувала відвідувачам різні похоронні та меморіальні послуги.Крім того, 40 компаній представили новинки друкованої та офісної продукції, 27 компаній - в сфері культури поховання. На стендах 73-х компаній можна було придбати похоронні товари і декоративні елементи для похорону. 53 фірми представили новинки техніки. Багато компаній представляли на своїх стендах більше однієї товарної групи.

Анонс

Спеціалізована виставка у столиці

З 5 по 6 березня 2013 року в місті Києві на території Міжнародного Виставкового  Читати далі…

Анонс на 27 листопада 2012 року

Тристороння нарада в Мінрегіоні на прохання МАППС

Через катастрофічну ситуацію, що  склалася у державній політиці щодо організації похоронної справи  в Україні та на прохання президента Асоціації Алли Ландар перший заступник міністра Мінрегіону Олександр Аліпов погодився стати ініціатором невідкладної наради за участю заступників губернаторів, заступників мерів, начальників міських відділів охорони здоров’я  проблемних регіонів нашої держави.

Запрошені будуть  заступники міністра внутрішніх справ та міністра охорони здоров’я.

Відбудеться нарада у вівторок 27 листопада 2012 року в приміщенні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Головуватиме заступник міністра Мінрегіону Олександр Аліпов.

Окремим питанням винесене ухвалення проекту Змін до «Необхідного мінімального переліку вимог щодо порядку організації поховання і ритуального обслуговування населення, затвердженого наказом Держжитлокомунгоспу України від 19.112003 року №193», основною метою якого є врегулювати низку важливих та невирішених на сьогодні питань щодо порядку організації поховання померлих.

Другим питанням стане розгляд проблем регіонів з метою невідкладного порятунку підприємств ритуальної галузі, що працюють на ринку похоронних послуг на місцях, від свавілля місцевих чиновників і ділків, їхньої безкарності, повної бездіяльності правоохоронних органів і прокуратури, захисту  від злочинних корупційних схем і методів роботи служб «102» і «103» у найтяжчі скорботні хвилини життя громадян нашої держави.

Анонс на грудень 2012 року

На прохання керівництва Асоціації та у зв’язку з бездіяльністю міської влади міста Миколаєва щодо виправлення ситуації, що  склалася у регіоні в сфері похоронної справи заступник міністра Мінрегіону Олександр Аліпов погодився на проведення повторної наради за участю миколаївських підприємців та місцевих керівників державних органів управління.

Відбудеться нарада у грудні 2012 року в приміщенні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Головуватиме заступник міністра Мінрегіону Олександр Аліпов.

Про хід робочої наради, точну дату, а також ухвалені рішення розповімо детально на сторінках сайту одразу після її закінчення. У разі будь-яких змін повідомимо окремо.