«Міс Росії» Ірина Антоненко була шокована, побачивши своє фото на надгробках у рекламному каталозі ритуального бюро.

Природно, дівчина не давала згоди на розміщення своїх фотографій у каталозі, що рекламує пам'ятники, і тепер має намір судитися з похоронної фірмою.

У свою чергу власник похоронного бюро повідомив, що не знав, хто зображений на фотографіях, що йому пристала рекламна компанія.

Нагадаємо, Ірина Антоненко стала найкрасивішою дівчиною Росії в 2010 році, а на конкурсі «Міс Всесвіт» вийшла до фіналу в числі ще 15 претенденток на корону.

Але що там до якоїсь міс на надгробку, коли Росія ховає своїх «заблукалих» в Україні десантників ночами, а на другий день збиває їхні таблички з хрестів. Та що там хрести. Трупи трьох сотень їхніх вояків досі валяються як непотріб у полях під Іловайськом. Цих трупів, а точніше, те що від них лишилося після того, як ними вже «поласували» собаки та інші звірі, вочевидь ніхто в Російській Федерації ховати не збирається.