Шановний Леоніде Петровичу!

Висловлюємо Вам найщирішу вдячність за Вашу співпрацю та небайдужість і підтримку в законних прав приватних суб’єктів господарювання в ритуальній сфері, за Ваш професіоналізм та вміння не відступати від положень чинного законодавства України.

Ваша непохитна позиція законності, яка мала місце при недопущенні перевищення службових повноважень представниками органів місцевих само - врядувань, стали наслідком вагомих зрушень для суб’єктів малого та середнього бізнесу.

Завдяки Вашій підтримці підприємцям багатьох міст, повернуто законне право працювати в ритуальній сфері.

З огляду на це, хочемо відзначити, що Ваше втручання в зазначену проблематику було вкрай необхідне і значне, оскільки Ваша підтримка і професійна виваженість, допомогла врегулювати роботу підприємців.

Керівництво Міжнародної асоціації професіоналів похоронної справи вельми вдячне Вам за проявлений професіоналізм та компетентний підхід до вирішення порушених суспільних та державних проблем в ритуальній сфері.

Міжнародна асоціація професіоналів похоронної справи не полишає надії, що подібні наші з Вами зусилля стануть фундаментом для розвитку і стагнації ритуальної галузі на дійсно – європейському рівні.

З повагою й побажанням успіхів Віце президент МАППС            Т.Б. Годовська

Голові Ради підприємців при

Кабінеті Міністрів України

Шановний Леоніде Петровичу!

Вітаємо Вас зі святом – Днем підприємця. Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива. Нині, коли є всі підстави говорити не лише про стійку тенденцію до національної економіки, але фактично про її відродження, не можна не відзначити особливого внеску того сектору, який Ви представляєте.

Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходження до державної скарбниці дає можливість вирішення ряд найактуальніших соціально – економічних проблем, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.

Щиро вітаємо Вас з професійним святом. Висловлюємо велику подяку за наполегливу працю та активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму та ініціативність.

Бажаємо Вам миру, добробуту і злагоди у кожному домі, у кожній сім’ї. Подальших успіхів у Вашій діяльності, нових трудових здобутків Вам в ім’я розвитку та на благо України!

З повагою й побажанням успіхів

Віце президент МАППС                                       Т.Б. Годовська

Шановний Леоніде Петровичу!

Громадська організація “Київський міський комітет порятунку бізнесу” висловлює Вам найщирішу вдячність за Вашу співпрацю, активну громадську позицію, високий професіоналізм та ініціативність, вміння задіяти менеджерський талант, ефективно працювати в умовах ринку – це ті риси, які є визначальними для підприємців. Розвиток підприємництва дає можливість вирішувати найактуальніші соціально – економічні проблеми, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості.

Завдяки розвитку підприємництва кожна родина має стати заможною, а країна – процвітаючою.

Київський міський комітет порятунку бізнесу не полишає надії, що подальші Ваші зусилля будуть виховувати в суспільстві повагу до підприємців, як найбільш активних і достойних його членів та завжди захищатимете чесного підприємця.

З повагою й побажанням успіхів

Керівник                                                         А.П. Ландар

Голові Державного комітету України

з питань регуляторної політики та

підприємництва

Шановний Михайло Юрійович!

Дозвольте привітати Вас з професійним святом – Днем підприємця. Ні для кого не буде секретом, що підприємці є головною рушійною силою будь – якої економіки. Практично на Ваших плечах тримається весь державний апарат та соціальна сфера. Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існування нашого суспільства.

У цей урочистий день бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів та нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес – проектів!

Голові Регіональної Ради підприємців

в місті Києві

Шановний Павло Миколайович!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня підприємця. Вміння задіяти менеджерський талант, ефективно працювати в умовах ринку – це ті риси, які є визначальними для підприємців. Розвиток підприємництва дає можливість вирішувати найактуальніші соціально – економічні проблеми, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості.

Завдяки розвитку підприємництва кожна родина має стати заможною, а країна процвітаючою. Щиро бажаємо Вам, Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, щедрої долі й вагомих здобутків задля підвищення добробуту нашого народу.