Американка на ім'я Бренду Шмітц зробила оригінальний і дуже зворушливий різдвяний подарунок своїй родині через два роки після власної передчасної смерті, повідомляє The Huffington Post. Бренда померла у віці 46 років від раку. Незадовго до цього вона вирішила зробити щось надзвичайне для свого чоловіка Девіда і чотирьох синів. Вона написала листа з побажаннями до Різдва та попросила свого друга переслати його журналістам, але не відразу після її смерті, а тоді, коли у Девіда з'явиться інша жінка, котра стане його новою другою половиною і замінить матір їхнім дітям.

Приблизно півтора тижні тому лист Бренди надійшов електронною поштою на радіостанцію STAR 102.5 у штаті Айова, де виходить спеціальна програма Christmas Wish, присвячена виконанню побажань слухачів. Після цього журналісти зв'язалися з Девідом і запросили його в студію, але нічого не сказали заздалегідь про те, що на нього там чекає. Коли ведучий почав зачитувати йому лист Бренди, Девід розридався - він не очікував нічого подібного і був вражений до глибини душі.

«Привіт, моє ім'я - Бренду Шмітц. Коли Ви отримаєте цей лист, я вже програю свою битву за життя з раком», - такими словами розпочиналося послання. «У мене є бажання для Девіда, наших хлопчиків, (нової) жінки (Девіда) та її сім'ї і дітей, якщо вони у неї є, - написала Бренду. - Я хочу, щоб вони знали, що я їх дуже люблю, і щоб вони завжди відчували себе в безпеці в цьому світі, сповненому болю».

Далі в посланні Бренду перелічує свої бажання. Перше адресоване чоловікові - вона попросила його «балувати» свою нову супутницю життя. «Я люблю вас, хто б ви не були», - звертається Бренду до невідомій їй жінці. Далі вона попросила сім'ю організувати для себе яку-небудь «казкову подорож», «спогади про яку залишаться назавжди». Крім цього, Бренду попросила організувати різдвяну вечірку для персоналу медичного центру, де вона лікувалася, на знак подяки «за все, що вони роблять кожного дня для хворих на рак».

Програма Christmas Wish на STAR 102.5 виходить вже більше 2-ти років, але співробітники радіостанції кажуть, що ніколи раніше не отримували подібних листів «з тпаралельного світу». «Ніхто не зміг стримати сліз, коли ми отримали цей лист, і це надихнуло нас зробити щось гідне пам'яті Бренди», - цитує The Huffington Post бренд-менеджера радіостанції Скотта Аллена.

Коли лист Бренди зачитували в ефірі, то всі присутні в студії також плакали. Повідомляється, що всі бажання жінки, які вимагали матеріальних витрат, вже виконані завдяки місцевим спонсорам.