Небесна сотня

27.03.2014   Актуально!

Сюжет про "Фонд громади Приірпіння",

збір коштів для рідних Небесної сотні

та відсутність!!! будь-яких виплат родичам загиблих!

Дивитися сюжет ICTV за цим посиланням:

Фонд підтримки сімей загиблих

"Небесної Сотні" Майдану

Метою даного фонду є зібрання і надання матеріальної допомоги

сім'ям всіх загиблих на Майдані протягом трагічних подій в Україні.

Ініціаторами заснування фонду виступили Saint Joseph Ukrainian Catholic Church (Chicago), Ukrainian Independent Radio (Chicago), Будівельна Компанія Megaland Corp (Chicago)

Всі зібрані кошти будуть передані безпосередньо членам родин загиблих "Небесної Сотні" Майдану.

Фонд підтримали і приєднались до збору коштів Український Конгресовий Комітет Америки(IL) та Злучений Українсько-Американський Допомоговий Комітет (ЗУАДК)

Дана ініціатива є відкритою, запрошуємо приєднуватись громадські організації, активістів, представників медіа в діаспорі та Україні та всіх небайдужих.

The purpose of this fund is to collect and distribute material support to the families of those who died on the Maidan during the tragic events that took place in Ukraine over the last three months.

This project was initiated by Saint Joseph Ukrainian Catholic Church (Chicago), Ukrainian Independent Radio (Chicago), Megaland Company (Chicago)

Ukrainian Congress Committee of America Illinois Division and United Ukrainian American Relief Committee have joined and support this initiative.

This is an open initiative, to which all community members and media representatives in Ukraine and in the Diaspora are invited to participate

Як це було

Пам’ятай!

Прощання з загиблими героями Майдану

НЕБЕСНА СОТНЯ

Перелік загиблих

учасників акцій протесту в Україні

у грудні 2013 — лютому 2014 року

До даного списку входять особи

мирних громадян України,

котрі мали безпосереднє відношення

до ідеї та акції Євромайдану.

Напоминание

русскому народу и его кормчим -

от первого Императора Всероссийского

и последнего царя всея Руси из династии Романовых

Петра I Вели́кого (Петра Алексе́евича Рома́нова) -

в годину тяжких испытаний для украинского народа…

На Тернопільщині поховали

замученого до смерті активіста Майдану

На Тернопільщині поховали ще одного героя Небесної Сотні -

31-річного працівника Тернопільського національного

економічного університету Тараса Слободяна.

Про це розповів сюжет телеканалу TV-4.

Активіст пропав на Майдані, а потім його знайшли в сумському лісі зі слідами катувань на тілі. Тортури були настільки страшними, що батько загиблого вирішив, що не має морального права про них розповідати.

Раніше депутат тернопільської міськради Михайло Сиротюк повідомляв, що тіло активіста було знайдено без кисті руки...

Небесна сотня поповнилася ще одним Героєм

Мазур Артем 3-го березня, перейшов із 15-ої в Небесну Сотню

Артем був поранений осколками гранати під час сутичок в Маріїнському парку. В хлопця був проламаний череп, лікарі витягували осколки з голови.  Від 18 лютого Артем перебував в комі. Родичі планували перевезти його в Чехію або Польщу на лікування, проте сьогодні хлопець помер. На Майдані Артем пробув два місяці. 26 – річний хлопець був мешканцем Хмельницького. До останнього дні друзі Артема молилися за його одужання: “Тьома, тримайся брате, Ми за тебе молимо! Я особисто молюся за тебе як за друга”, – написав його друг на сторінці Артема в соціальній мережі.

Помер сотий протестувальник на Майдані

З 30 листопада 2013 року по 6 березня в Україні

загинули і померли 100 учасників протистоянь у центрі Києва,

повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

"У Київській міській клінічній лікарні №12 5 березня 2014 року помер один чоловік, який з 28 лютого 2014 року перебував на лікуванні", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті відомства в четвер.

Крім того, за інформацією прес-служби, з 10:20 18 лютого станом на 6:00 6 березня з місць загострення зіткнень у центрі Києва до медиків за допомогою звернулося 1075 постраждалих, 698 з них госпіталізовані. На лікуванні у закладах охорони здоров'я Києва на ранок 6 березня знаходяться 216 осіб.

МОЗ: Число жертв

під час протестів в Україні зросло до 102

На лікуванні в київських закладах охорони здоров'я наразі перебувають 179 осіб (станом на 11 березня)

Починаючи з 30 листопада 2013 року кількість жертв акцій протестів в Україні станом на 06:00 11 березня 2014 року збільшилася до 102 осіб.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

При цьому на 06:00 11 березня 2014 року з 10:20 18 лютого з місця загострення протистояння у центрі Києва до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров'я міста Києва по медичну допомогу звернувся 1221 постраждалий, 795 із них було госпіталізовано.

На лікуванні в київських закладах охорони здоров'я наразі перебувають 179 осіб.